Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Strona główna | Pomoc | Szukaj | Zaloguj się | Rejestracja
Listopad 21, 2008, 01:43:56 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowa Liga Steel Panthers  (Przeczytany 7192 razy)
Depet
Administrator
Marszałek (General of Army)
*

Główny Strateg Kraju

« : Wrzesień 06, 2006, 02:56:17 »

W roku 2006 wejdzie w skład serwisu General's Guild nowa sekcja dotycząca gier z serii Steel Panthers....z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem co do startu samej ligi rusza forum poświęcone grze w przyszłej lidze, zrzeszaniu się graczy, a także pomysłom na to jak ta liga ma w przyszłości wyglądać.

Od samego początku byłem jak najbardziej ZA otwarciem tej ligi, ponieważ w Polsce istnieje bardzo dużo sympatyków tejże serii (liczba jest moom zdaniem porównywalna do sympatyków PG...wydaje mi się że nawet większa). Najlepszym tego przykładem jest forum jagdtiger-a: Polish Strategy Fans Forum na którym zamieszcze stosowne informacje...pozostając jeszcze przy osobie jagdtigera - jeszcze kilka miesięcy temu działał klub pod adresem: http://jagdtiger.mm.pl/ - niestety upadł...mam więc nadzieje że idealnie znajdziemy swoje miejsce w tej niszy internetowej...a byli gracze upadłego serwisu znajdą się u nas !!! Na poslkiej scenie działa z kolei serwis Steel Panthers Main Battle Tank PL...nie zajmuje się zrzeszaniem graczy ale jest kompedium wiedzy na temat tej gry....jest więc to drugi serwis na którym trzeba się koniecznie rozreklamować Smiley.

Kilka słów na temat przyszłej ligi i forum: nie znam się specjalnie na serii Steel Panthers - wiem tylko że jest dość okazała - liczy sobie kilka części...do każdej części stworzone są specjalne mody i dodatki...(odnosze wrażenie jest tego znacznie więcej niż do PG). Wczesne wystartowanie forum ma więc pomóc w reklamie, poszukiwaniu moderatora i laddermastera przyszłej ligi. To najważniejsze kwestie ponieważ tacy ludzie muszą doskonale znać się na tej serii....w dalszej kolejnosci nowe forum ma służyć podbnie jak to mialo miejsce na forum Panzer Campaigns - zrzeszaniu sie przyszłych graczy...a to ważne ponieważ to Oni będa tworzyć i kreować przyszła lige.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 06, 2006, 02:58:32 wysłane przez Depet » Zapisane

Portal Ligowy Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
http://generalsguild.com/
Hetzer
Starszy sierżant (Staff Sergeant)
*

« Odpowiedz #1 : Listopad 19, 2007, 01:15:59 »

Cosik mi się widzi, że Depet ma rację. Co prawda po ''wielkim wybuchu'' strona Jagdtiera znowu ruszyła, ale coraz częściej się wiesza. Obawiam się nowego ''bum''. No... to będę pisał u Was... jeżeli mnie nie wywalicie. Smiley
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Aktualnie w bazie: 57 gry strategiczne 12 stare gry do pobrania 5 recenzje 2 poradniki 37 plików 322 zdjęć w galerii 77 newsów
Polityka prywatności | Disclaimer | O nas | Współpraca | Sitemap | Kontakt | Kanały RSS
Profesjonalne statystyki odwiedzin
© 1996-2008 The Generals' Guild Team All Rights Reserved. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt F.D.G. STUDIO, script by Szarik and Depet