Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Strona główna | Pomoc | Szukaj | Zaloguj się | Rejestracja
Styczeń 08, 2009, 02:49:51 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: KTO GRA ???  (Przeczytany 7129 razy)
matik66
Kapral (Corporal)
*

« Odpowiedz #15 : Maj 16, 2006, 07:47:11 »

dla zainteresowanych-na stronie glena saundersa pojawił się mega wypasiony scenariusz do normandy 44 obejmujący całą kampanię od 6 czerwca - 19 sierpnia, ze zmienionym oob i nowymi grafikami, warto ściągnąć

http://members.shaw.ca/gcsaunders/whats_new.html

pozdrawiam

Krzysiek
pmwm
Moderator
Sierżant (Sergeant)
*

« Odpowiedz #16 : Maj 16, 2006, 08:03:08 »

Dobrze wiedzieć, ale ja już z Tobą w żadne Normandy grać nie będę bo za bardo mnie siekasz na plaży Wink
matik66
Kapral (Corporal)
*

« Odpowiedz #17 : Maj 16, 2006, 09:31:00 »

Witam Panie Piotrze !

bez przesady przeciez plaże juz opuściłeś (przynajmniej dwie  Wink) no i już siekam w głębi lądu ( 12 SS + 21 Panzer ),

pozdrawiam serdecznie i czekam na dzisejszy plik

Krzysiek

PS jak skończymy Normandię to myśl nad czymś innym choć mam ochotę na scenariusz obejmujący całą kampanię w wersji alt (750 tur... to przy naszym tempie ponad 2 lata grania  Shocked
Tiamath
Szeregowy (Private E-2)
*

« Odpowiedz #18 : Listopad 12, 2007, 01:20:04 »

Chętnie zagrałbym w Ardeny z tej serii, najlepiej pełna bitwę - historyczny lub hipotetyczny scen - obojętnie która stroną.
Moje GG 623211. Gwarantuje dobrą zabawę i dobry poziom jak również pewność że nie zostawię gry w połowie po zaliczeniu kilku porażek. Posiadam jeszcze Kursk 43, ale uważam że jest to bitwa która jest mało atrakcyjna.
Czekam z niecierpliwością na ewentualnego gracza - mam nadzieje  że ktoś tu jeszcze zagląda Grin
Ryan
Kapitan (Captain)
*

« Odpowiedz #19 : Luty 22, 2008, 07:15:15 »

Szkoda że większość dyskusji na tym subforum zakończyła się wiele miesięcy temu bo seria moim zdaniem jest naprawdę warta uwagi. Mam nadzieję że ciągle są jeszcze ludzie którzy w to grają Smiley. Fajnie by było gdyby coś się tu odrodziło.
Ryan
Kapitan (Captain)
*

« Odpowiedz #20 : Listopad 25, 2008, 12:21:41 »

Może niepotrzebnie ciągle męczę ten temat ale ta seria naprawdę coraz bardziej mnie ciągnie i chciałbym zacząć z nią swoją przygodę Smiley. Niestety scena tego tytułu w naszym kraju już praktycznie umarła. Na PSFF są plany wznowienia jednego AAR-a z zeszłego roku ale narazie poza kilkoma informacjami o tym że takie wznowienie będzie nic się nie dzieje. A szkoda.
   Gra ma niestety niezbyt przyjazny interfejs (co swoją drogą nigdy nie było mocną stroną Tillersa Smiley) stąd przydałby się jakiś stary wyjadacz który mógłby w razie potrzeby rozwikłać jakieś niedopowiedzenia.
  Mam nadzieję że jeszcze ktoś taki się tutaj odezwie. Pozdrawiam.
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Aktualnie w bazie: 59 gry strategiczne 12 stare gry do pobrania 5 recenzje 2 poradniki 37 plików 333 zdjęć w galerii 77 newsów
Polityka prywatności | Disclaimer | O nas | Współpraca | Sitemap | Kontakt | Kanały RSS
© 1996-2008 The Generals' Guild Team All Rights Reserved. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt F.D.G. STUDIO, script by Szarik and Depet