Witajcie
Jestem Paker111, pełnomocnikiem d/s PR zespółu Wastelands Interactive, producenta gry Bitter Glory.
Heh...temat o Bitter Glory zaczął się wczoraj a Wy już nas dopatrzyliście

- widzę że naprawdę podchodzicie do sprawy konkretnie. Bardzo nam miło że dajesz nam okazję zasięgnięcia informacji wprost z źródła...
"sprzęt z efila Gustlika"
można coś więcej na ten temat?
Heh...Roberto nawiązał do naszego pliku ze zbiorem sprzętu (parametry, ikony, cechy itp czyli tkz. e-file) którego używamy w grze w lidze w Panzer General. Oczywiście Roberto zdaje sobie sprawę że od technicznej strony nie istnieje możliwość "połączenia" z Bitter Glory, niemniej jednak chodzi tutaj raczej o pytanie czy: parametry sprzętu w Bitter Glory będą odpowiednio zbilansowane i wierne historycznie (..."tak jak próbujemy to zrobić w naszym skromnym Gustlik E-File"

) ?
"na tych screenach widzę hexy i żetony ?! Ciekawe jak oni to sobie wyobrażają... "
ano połączymy oba systemy- real time i heksy, z korzyścią dla graczy

hm... mówiłem już, że nasza gra będzie rewolucją?

No byłbym niezmiernie wdzięczny za kilka zdań wyjaśnień jak wyglądała by taka forma rozgrywki - czy tak jak w serii
Total War ? Mapa strategiczna, gospodarka, przemysł, dyplomacja - struktura turowa; z kolei walka, bitwa, itp. - w czasie rzeczywistym ?
Osobiście dodam, że zainteresowanie ze strony prawdziwych "strategów" jest dla nas bardzo miłą "wodą na nasz młyn"
Heh...dziękujemy i naprawdę będziemy aktywnie śledzić projekt - bo to inicjatywa niecodzienna gdy grupa polskich fanów zabiera się za coś tak ambitnego. Pozdrawiam.
PS.
Roberto odpowiedź wysłałem na priva.