Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Strona główna | Pomoc | Szukaj | Zaloguj się | Rejestracja
Listopad 22, 2008, 06:38:08 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: przeciwnik poszukiwany  (Przeczytany 2785 razy)
raven
Podporucznik (Second Lieutenant)
*

« : Luty 22, 2008, 07:27:47 »

zagram chętnie z każdym Smiley , posiadam bin i bil i dotychczas nie grałem PBEM, no ale musi zawsze być ten pierwszy raz Smiley , pisać proszę na gg(11317112) i/lub na meila Wink

i jeszcze dodam że preferuję grę po stronie niemieckiej Smiley
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2008, 09:06:58 wysłane przez raven » Zapisane

Tańczący na zgliszczach
Depet
Administrator
Marszałek (General of Army)
*

Główny Strateg Kraju

« Odpowiedz #1 : Luty 22, 2008, 08:05:45 »

zagram chętnie z każdym Smiley , posiadam bin i bil i dotychczas nie grałem PBEM, no ale musi zawsze być ten pierwszy raz Smiley , pisać proszę na gg(11317112) i/lub na meila Wink

Zaraz mac i Ryan rzucą się w wir walki z Tobą Tongue Ja chętnie przyjmę wyzwanie ale dopiero za miesiąc - mam jeszcze trochę pracy na Biblioteką i spraw na uczelni ale już niewiele...  Grin
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2008, 08:08:26 wysłane przez Depet » Zapisane

Portal Ligowy Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
http://generalsguild.com/
Ryan
Moderator
Porucznik (First Lieutenant)
*

« Odpowiedz #2 : Luty 23, 2008, 08:26:46 »

No właśnie zaczynamy grę z mackiem ale myślę że mogę rozgrywać dwa pojedynki jednocześnie, oczywiście jeśli interesuje Cię tempo 1 tra dziennie. Też posiadam zarówno BiN jak i BiI, tak więc wybierz scenariusz, srtonę konfliktu i wyślij mi plik, mój mail masz w profilu. Pozdrawiam Smiley.
raven
*

« Odpowiedz #3 : Luty 23, 2008, 08:41:08 »

ok Smiley , wybrać opcję zabezpieczenia gry? chcę zagrać w większą operację (ardeny - bin) - ale jeśli chcesz możemy rozegrać któryś z mniejszych scenariuszy

Tańczący na zgliszczach
Ryan
Moderator
*

« Odpowiedz #4 : Luty 23, 2008, 08:53:21 »

Bardzo chętnie zagram ten scenariusz, nie miałem jeszcze przyjemności wypróbować go z żywym przeciwnikiem, co do opcji zabezpieczeń to również pozostawiam to do twojej dyspozycji , podporządkuję się Smiley. Daj znać co myślisz o ewentualnym pisaniu AAR bo ja nie jestem pewny czy czas mi pozwoli ale jeśli tak to bardzo chętnie bym coś naskrobał Smiley.
raven
*

« Odpowiedz #5 : Luty 24, 2008, 07:43:18 »

co do AAR to może lepiej będzie jeśli ty będziesz pisał, jeśli oczywiście chcesz; nie chodzi o to że ja nie chcę ale po prostu nie umiem Smiley , tzn nie wiem jak to pisać żeby nie odkryć swoich pozycji, zamiarów; ewentualnie mogę później przejąć pisanie

Tańczący na zgliszczach
mac76
Starszy sierżant (Staff Sergeant)
*

« Odpowiedz #6 : Luty 24, 2008, 09:31:52 »

Po prostu dżentelmeńska umowa że nie zaglądacie w swoje AAR-y i tyle, możesz się rozpisywać dowoli.
Ryan
Moderator
*

« Odpowiedz #7 : Luty 24, 2008, 10:40:00 »

Właśnie do obu moich szanownych przeciwników wysłane zostały pliki. Tak więc obie batalie szczęśliwie ruszyły z czego jestem bardzo zadowolony.
Co do AAR to ja preferuję rozwiązanie takie o jakim mówił Mac, umawiamy się że każdy prowadzi swój AAR i nie zaglądamy sobie nawzajem dopóki walka się nie skończy. Pozdrawiam Smiley.
raven
*

« Odpowiedz #8 : Luty 24, 2008, 12:04:43 »

ok, to ja będę pisał AAR Smiley , zresztą na początku tylko są jakieś większe roszady, bo po 5-6 turach linia frontu powinna mniej - więcej się ustabilizować (przynajmniej tak to wygląda w grze z AI Smiley )

Tańczący na zgliszczach
Depet
Administrator
*

Główny Strateg Kraju

« Odpowiedz #9 : Luty 24, 2008, 01:23:17 »

Co do tych AARów jeśli ktoś jest bardzo nieufny to mogę mu stworzyć na forum topic dostępny tylko dla pewnej grupy użytkowników tzn. tych dotychczas zarejestrowanych prócz przeciwnika Smiley. Jakby co proszę info na priva.

PS. trzymam kciuki za "słabszego" generała - kimkolwiek on jest Tongue i czekam na pierwsze relacje z pola bitwy !

Ryan
Moderator
*

« Odpowiedz #10 : Luty 25, 2008, 08:59:11 »

Depet: Tak wogóle to trzymam Cię za słowo, za miesiąc zgłaszam się do pojedynku Smiley.
Depet
Administrator
*

Główny Strateg Kraju

« Odpowiedz #11 : Luty 25, 2008, 11:09:51 »

Depet: Tak wogóle to trzymam Cię za słowo, za miesiąc zgłaszam się do pojedynku Smiley.

Heh już palę się do gry ale jeszcze tyle do zrobienia.. i najgorsze jest to że na uczelni pojawiło sie teraz kilka problemów...  Undecided ale jestem dobrej myśli.

Pendragon
Sierżant (Sergeant)
*

« Odpowiedz #12 : Maj 27, 2008, 10:15:10 »

Cześć poszukuję przeciwnika do gry jeśli jest ktoś chętny do gry to niech się odezwie  Evil
Ryan
Moderator
*

« Odpowiedz #13 : Lipiec 19, 2008, 08:29:58 »

Witam, mój pojedynek z Ravenem powoli zbliża się do końca, najprawdopodobniej zagramy kolejny PBEM ale myślę że mógłbym równolegle zagrać drugi pojedynek. Jeśli jest ktoś chętny to piszcie PM. Pozdrawiam.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Aktualnie w bazie: 57 gry strategiczne 12 stare gry do pobrania 5 recenzje 2 poradniki 37 plików 322 zdjęć w galerii 77 newsów
Polityka prywatności | Disclaimer | O nas | Współpraca | Sitemap | Kontakt | Kanały RSS
Profesjonalne statystyki odwiedzin
© 1996-2008 The Generals' Guild Team All Rights Reserved. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt F.D.G. STUDIO, script by Szarik and Depet