Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Strona główna | Pomoc | Szukaj | Zaloguj się | Rejestracja
Listopad 22, 2008, 07:24:54 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: "Generals' Guild vs Run5" co myślicie ??  (Przeczytany 758 razy)
Ryan
Moderator
Porucznik (First Lieutenant)
*

« : Lipiec 13, 2008, 08:09:29 »

Zauważyłem ostatnio że na forum Run5 znowu zaczyna się spory ruch. Jest to zdecydowanie forum zrzeszające najlepszych graczy. Z tego co wiem to kilku chłopaków od nas ma na tym forum swoje konta i grało tam kilka spotkań. Dlatego też myślałem o rozegraniu takiego małego turnieju z graczami z tamtego forum. Szanse na zwycięstwo może nie są za specjalnie wielkie nawet jeśli zgłoszą się tam sami "średniacy" ale myślę że to mogłoby być dla nas całkiem fajne doświadczenie.
A teraz jak ja to widzę.
Po pierwsze trzeba się zorientować ilu będzie chętnych z naszej strony. Myślę że wystarczy 3 ale im więcej tym lepiej.
Kiedy już będziemy mieli ustalony skład zamieścimy na Run5 ogłoszenie odnośnie chęci przeprowadzenia takiego turnieju.
Kiedy (jeśli) spotkamy się z akceptacją i Run5 wystawi przeciwko nam swoją drużynę ustalimy pary poszczególnych pojedynków i mapy na jakich będą one rozgrywane.
Co do szczegółów to myślę że ustalimy je już w gronie graczy.
Ja zgłaszam się do gry, jeśli są chętni to zgłaszajcie się w tym topicu. Czekam też na wasze opinie w związku z tym pomysłem.
Pozdrawiam.
raven
Podporucznik (Second Lieutenant)
*

« Odpowiedz #1 : Lipiec 13, 2008, 09:50:34 »

Sam nie wiem, teoretycznie gracze są, z drugiej strony może chęci zabraknąć Smiley Pendragon jest bardzo dobry, Bohun jest w pierwszej dziesiątce (tzn 10 jest Smiley ), ja z kolei jestem na 27 pozycji i chyba teraz spadnę jeszcze Smiley , raczej rezygnuję na razie - może na drugi się załapię. Daj znać dla nich na meila bo wątpię aby regularnie odwiedzali forum. Acha, czy odezwał się mac76?

Tańczący na zgliszczach
Ryan
Moderator
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 15, 2008, 12:47:39 »

No właśnie Mac pisał że narazie nie bardzo ma jak, no cóż szkoda że nie możesz bo na ciebie bardzo liczyłem. Tak czy inaczej narazie jest to luźny pomysł. Jeśli będą chętni to może być fajnie, jeśli nie to trudno. Pozdrawiam.
Pendragon
Sierżant (Sergeant)
*

« Odpowiedz #3 : Lipiec 15, 2008, 01:16:36 »

Pomysł bardzo fajny jeśli chodzi o minie to ja się piszę Smiley
Ryan
Moderator
*

« Odpowiedz #4 : Lipiec 16, 2008, 05:48:54 »

No to jest nas już dwóch, czekamy dalej. Może i Raven w międzyczasie zmieni zdanie Smiley.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Aktualnie w bazie: 57 gry strategiczne 12 stare gry do pobrania 5 recenzje 2 poradniki 37 plików 322 zdjęć w galerii 77 newsów
Polityka prywatności | Disclaimer | O nas | Współpraca | Sitemap | Kontakt | Kanały RSS
Profesjonalne statystyki odwiedzin
© 1996-2008 The Generals' Guild Team All Rights Reserved. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt F.D.G. STUDIO, script by Szarik and Depet